GRATIS LEVERANS vid 210 kr eller mer

Din varukorg är tom.

Skapa ny dekal nu!

{{cestaCount}}
{{cestaCount}}

Presentkort

Överraska någon med våra personliga presentkort

Lätt att ge, roligt att få! Välj antal figurer/symboler som du vill ge bort, tema, skriv ett personligt meddelande och välj om du vill mejla kortet direkt till mottagaren eller till dig själv, för överlämning vid annat tillfälle.

Hur många figurer vill du ge?

2 figurer
79 kr
4 figurer
129 kr
6 figurer
179 kr
8 figurer
229 kr
builder arrow

För att komma igång

Välj ett av ovanstående alternativ

Frågor och svar

Vad ingår i presentkortet?

Våra presentkort skickas ut via mejl. På presentkortet finns en rabattkod som täcker värdet av det totala antalet figurer som du väljer att köpa samt fraktkostnaden. Mottagaren kan designa sin egna personliga sticker dekal för att sätta på t.ex. sin bil, brevlåda, dörr eller laptop. Längst ner i kundkorgen anges rabattkoden, och värdet på presentkortet dras av.

Kan mottagaren skapa en dekal med flera figurer/symboler än de som inkluderas i presentkortet?

Ja! Mottagaren kan fritt utforma sin dekal, med fler eller färre figurer som inkluderas i kortet. Mottagaren kan även beställa flera varianter av dekalen, t.ex. en vit och en svart, eller välja att skapa fler dekaler. Värdet på presentkortet dras av innan betalsidan.

Hur kommer presentkortet fram?

Så snart du har slutfört betalningen kommer vi att skicka presentkortet via e-post till den mejladress som du har angivit. Dessutom finns det en nedladdningslänk på bekräftelsesidan, så att du direkt kan spara ner en kopia av presentkortet. Rabattkoden kan bara användas en gång.

Kan jag beställa mer än ett presentkort?

Absolut! När du har lagt till kortet i kundkorgen, så kan du beställa fler kort till andra mottagare. I kundkorgen listas alla kort du har köpt, samt eventuella dekaler du har skapat själv, så att du får en bra överblick över det du har beställt innan du går vidare och betalar.

Slutligen, kommer gåvan att uppskattas?

Absolut! Våra vinyldekaler är unika och exklusiva, och själva designprocessen är väldigt rolig för mottagaren. Beställ ditt/dina presentkort nu!