Varför älskar vi husdjur?

2020-04-13
Hund ombord, Katt ombord stickers

Visste du att 95% av alla människor som äger hundar eller katter betraktar sina djur som en familjemedlem? Och det är vanligt att köpa presenter till sina husdjur när de har födelsedag.

Dessa underbara varelser håller oss inte bara sällskap, de ger också känslomässigt stöd, minskar våra stressnivåer, hjälper oss att öka vår fysiska aktivitet och öka vår självkänsla. Därför måste vi som ansvariga husdjursägare se till att våra djur håller sig friska, får motion, näringsrik mat, kärlek och omtänksamhet samt vård. Studier har funnit att hundar kan hjälpa till att lindra stress och ensamhet hos äldre, samt minska stress före examen för studenter.

Varför är djur så viktiga för oss?

Personliga muggar med din bästa vän

Har du lagt märke till att många saker i våra liv reduceras till vad vi kan se och göra på en skärm? Så idag, mer än någonsin, är djur en sund motgift mot detta. Hela familjen aktiveras och alla behöver hjälpa till.

Presenter

Om du har husdjur, så känner du redan till glädjen och kärleken de sprider i ditt liv. Ett sätt att visa din kärlek tillbaka till din fyrfota vän, kan vara att designa personliga dekaler med ditt djur och sätta på matskålen, bilen, datorn etc.

Personliga presenter till din fyrfota vän

Du kan också skriva en egen text, t.ex. ditt husdjurs namn eller lägga till symboler för att göra din sticker ännu mer personlig.

Vår vinyl är vatten- och vädertålig. Och av högsta kvalitet. För mer inspiration, klicka här

OriginalPeople - personliga presenter

 
}