GRATIS LEVERANS vid 210 kr eller mer

Din varukorg är tom.

Skapa ny dekal nu!

{{cestaCount}}
{{cestaCount}}

Miljövänliga stickers från Originalpeople!

2018-04-11
miljövänligt

Originalpeople vill bidra till en hållbar och bättre värld, därför har vi tagit fram nya symbolmärken som representerar klimatsmarta val, s.k. Miljövänliga stickers! Om du vill kolla in våra nya symboler, gå till www.originalpeople.se, klicka på Starta här! och välj Symbol. I första och andra raden hittar du de nya symbolerna. Det här är våra första klimatsmarta stickers, men inte de sista! Våra stickers kan du sätta var du vill; på bilen, skotern, brevlådan, dörren, husvagnen etc. Bara ytan är plan så fastnar de bra.

Första märket vi vill presentera är vår vegan/vegetariska symbol. Denna hälsosamma vana att äta grönt är en växande trend runtom i världen. Därför vill vi ge dig möjlighet att skapa en stickerdekal som identifierar dig med detta nya moderna sätt att äta.

veggo

Vi fortsätter med vårt ekologiska märke. Om du tycker att ekologisk mat och produktion är viktig, välj den här symbolen för att visa att du stödjer detta. Dessa märken är perfekta för bilar, motorcyklar, dörrar, datorer, väggar etc. Du kan såklart kombinera denna symbol med andra.

eco dekal

Originalpeople gjorde nyligen en ny investering: vi köpte en Renault Zoe! En fantastisk bil som du kan ladda hemma, i ett normalt uttag. Med en räckvidd på upp till 40 mil! Därför har vi utformat detta märke som symboliserar en elbil, som är kanon att sätta på din bil för att visa att du är medveten och tar ansvar för miljön.

elbil

Och för alla ni som redan är med, det glädjer oss verkligen att du är en del av hållbarhetsrörelsen! Vi tycker att detta är den viktigaste förändringen som vi har framför oss. Därför är det superviktigt att vi sprider budskapet varje dag och bidrar så gott vi kan, för att hjälpa oss alla, att uppnå en bättre miljö.

Och slutligen vill vi på Originalpeople bara sammanfatta med att vi vill ha en hållbar framtid och vi vill bidra till en förändring! Så snälla häng på!

Var original och grön med Originalpeople!